:: NEWS :: Stiri fierbinti :: NEWS ::

.

Sandra Izbasa si Diana Chelaru pe podiumul de premiere de la Berlin


Sandra Izbasa a castigat, duminica, medalia de aur in proba de sol din cadrul Campionatului European de gimnastica de la Berlin, iar argintul a mers la Diana Chelaru. Astfel, cele doua gimnaste din Romania au urcat impreuna pe primele două poziții ale podiumului de premiere de la  Campionatele Europene de la Berlin. Pentru Sandra, aceasta este a doua medalie pe care o castiga la acest turneu, dupa cea de aur de la sarituri de sambata.
Sandra Izbasa a avut o evolutie absolut execelenta, primind nota 14.500. Locul doi la această probă a fost câştigat tot de o româncă, Diana Chelaru care a obţinut 14.475 de puncte şi medalia de argint la Europenele de la Berlin.  Locul trei a ramas rusoaicei Yulia Belokobylskaya (14.275). De mentionat ca Izbaşa a obţinut cel mai mare punctaj la sol
Sandra Izbasa si-a imbunatatit astfel un palmares fenomenal ce cuprinde sase medalii de aur (o olimpiada, un campionat mondial si patru europene), patru medalii de argint (un campionat mondial si trei europene) si patru de bronz (o olimpiada, doua campionate mondiale si un european).
Diana Chelaru are in palmares doua medalii de argint (un mondial si un european) si doua de bronz (ambele la un campionat european).

Tot duminică Flavius Koczi a ocupat locul patru în finală la sărituri, după ce a câştigat două medalii anterior: vineri, pe cea de argint la individual compus, iar sâmbătă, pe cea de aur la sol.
România are astfel şase medalii câştigate la Campionatul European de Gimnastică de la Berlin, după ce Flavius Koczi a câştigat vineri, medalia de argint la individual compus, iar sâmbătă, pe cea de aur la sol și Amelia Racea, bronz la individual compus



roviniete.ro

Posted by Vali on 12:28 . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 comentarii for Sandra Izbasa si Diana Chelaru pe podiumul de premiere de la Berlin

Leave comment

DONY & The KID music

.

2011 TehniciDeSalvare - Cioran . All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign