:: NEWS :: Stiri fierbinti :: NEWS ::

.

Alte tehnici de salvare, feriti-va de alimentele nocive!


Ce vreau eu sa fac acum ..? .nimic mai mult decat sa mai spun incaodata sa luam in serios sintagma "tehnici de salvare" si in ce priveste alimentatia

- Ne imbolnavim grav din cauza sucurilor carbogazoase, este vorba de sucurile la care spun doctorii, trebuie sa renuntam urgent!
- Profesorul doctor Mencinicopschi ne spune cu cele mai bune intentii ce substante otravitoare savuram frecvent.
Toate nenorocirile pe care le mancam zilnic, cum sunt de pilda mezelurile, le "procesam" cu alte otravuri care nu fac decat sa ne ofere bilete gratuite catre spitalele mizerabile din Romania.
“In general, toate mezelurile contin aditivi periculosi, de la coloranti si conservanti la alte substante care inlocuiesc carnea. Daca invatam sa citim etichetele acestor produse, ceea ce nu este greu, o sa vedem ca salamurile, sunca, carnatii contin carne in procentaje destul de mici. De exemplu, parizerul contine de fapt 90% slanina si sorici. Crenvurstii contin foarte multe tocaturi de oase, tendoane sau pielite. Practic, romanii nu prea au alternative, pentru ca in Romania se gasesc putine mezeluri de calitate” spune Dl. Mencinicopschi.
- Un nou studiu realizat de Universitatile din Rouen si Caen arata ca porumbul modificat genetic MON810 cultivat si in Romania prezinta semne de toxicitate pentru organele interne rinichi si ficat, precum si alte efecte asupra inimii, glandelor suprarenale si splinei pe animalele testate.Romania se numara printre cateva state membre ale UE care inca permit cultivarea MON810.
- RED BULL a fost creat pentru a stimula creierul, nu pentru a fi consumat ca bautura racoritoare "revigoranta" care bazat pe o formula ce contine cafei­na si taurina poate si mortala.
-Fabrica Titan produce paine conform Codex Alimentarius. “Codex Alimentarius” este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare. Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc. Adeptii Teoriei Conspiratiei sustin ca masura nu este altceva decat una de exterminare.
Eu ma opresc aici ..in speranta ca aveti acum motive sa cautati cat mai multe informatii si sa intelegeti trebuie sa  gasim urgent "tehnici de salvare" pe care sa le aplicam acum !

Posted by Vali on 21:01 . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 comentarii for Alte tehnici de salvare, feriti-va de alimentele nocive!

Leave comment

DONY & The KID music

.

2011 TehniciDeSalvare - Cioran . All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign