:: NEWS :: Stiri fierbinti :: NEWS ::

.

Cum gandim in 2011, pentru a intelege profetiile mayase pentru 2012 ?


Nu pot sa nu intru si eu in acesta dezbatere mai ales ca a fost exploatata bine comercial de presa si cinematografie. Im ce priveste aceasta data din profetiile mayase nu cred că lumea va dispărea şi că vom muri cu toţii.
Fenomenelor naturale planetare care cu siguranţă se vor întampla, cred ca le putem supravieţui. Dar...cu siguranta avem motive sa ne punem intrebari.
- Conform studiilor multor institute de cercetare din toată lumea, vom avea explozii solare care vor produce pulsuri electromagnetice nemaiîntâlnite, fapt care ar distruge comunicatiile ,retelele de distributie energetice şi toate bunurile şi aparatura care au componente electronice sensibile de ultima oră .
- Schimbarea polilor magnetici care a început de câtiva ani.Fenomenul este de durată dar va afecta foarte mult clima şi va lăsa Pământul neprotejat de radiaţiile solare în anumite locuri.Topirea gheţarilor va inunda suprafeţe imense de uscat.
- Alinierea sistemului solar va aduce Pamantul la rezonanţa iniţială şi acest fenomen va produce mari frământari de scoarţă.
Daca tot ati ajuns sa cititi  cateva cuvinte exprimate de mine aici, va recomand sa cititi si un aricol elaborat care aduce totusi ceva lamuriri. cititi aici

Posted by Vali on 19:06 . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 comentarii for Cum gandim in 2011, pentru a intelege profetiile mayase pentru 2012 ?

Leave comment

DONY & The KID music

.

2011 TehniciDeSalvare - Cioran . All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign