:: NEWS :: Stiri fierbinti :: NEWS ::

.

Oana Zavoranu internata de urgenta.

De la jumatatea lunii marie a inceput "razboiul" PEPE - OANA, odata cu stirea ca acest cuplu de artisti nu vor mai fi un cuplu si ca familie. S-au incarcat materiale pentru primele pagini ale tabloidelor si desigur s-a dezvoltat subiectul in emisiunile de profil ale unor posturi Tv care au prins cote bune de audienta. S-au facut dezvaluiri, s-a ajuns la gesturi mai mult sau mai putin elegante din partea celor doi si s-a deschis drumul unui adevarat serial.
In acest weekend se parea ca va fi liniste pana cand apare stirea ca Oana a ajuns la urgenta, de unde se asteapta  comunicate ale medicilor.
In timpul disputei dintre cei doi, Oana a lasat sa se inteleaga ca ea este insarcinata cu un mai vechi prieten - Tudi, un personaj inca necunoscut spatiului public, el apartinand unui anturaj numai de Oana stiut.
Acum cel mai usor de speculat este ca Oana ar fi pierdut sarcina. Dar o fi fost insarcinata...?
Acestea da probleme pe capul natiunii romane, suprapuse peste cozile cu aspect grotesc de la promotiile organizate parca dupa un scenariu de compromitere a unei natiuni, nepregatita sa-si mai pastreze si demnitatea in lumea asta, in care se afla tot in cel mai scurt timp si unde Japonia devastata da lectii de demnitate.
Ok, sa vedem cat va dura telenovela Oana- Pepe, la care se alatura Prodan, Botezatu..si toti cei care stiu ca e  un moment bun, incat sa nu lipsesca din peisaj.

Posted by Vali on 21:05 . Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 comentarii for Oana Zavoranu internata de urgenta.

Leave comment

DONY & The KID music

.

2011 TehniciDeSalvare - Cioran . All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign