:: NEWS :: Stiri fierbinti :: NEWS ::

.

Irina la Monica pana la divort.

Astazi s-a consumat inca un episod din povestea Columbeanu. Instanta a hotarat ca Irina sa ramana in incredintare la Monica, pana la terminarea actiunii de divort. De acesta data, Monica a avut se pare o strategie mai inspirata, aducand dovezi ca are o stare materiala suficient de buna pentru a-i fi incredintat copilul.
Monica se pare ca are o slujba la un Club de noapte ca PR, fiind platita cu suma de 4000 euro/luna ??, si mai are o locuinta inchiriata pe termen de 5 ani cu spatiu suficient si adecvat cresterii copilului.
Irinel a gasit ca este momentul sa invoce trecutul mai putin moral al Monicai, aducand acuze in sensul ca sunt martori, care confirma ca Monica a practicat prostitutia inainte de casatorie si tot felul de infidelitati in timpul casatoriei.
Orice s-ar mai intampla de aici inainte tot de copil si de interesul copilului e bine sa se tina seama. Asta inseamna ca Monica ar trebui sa practice lucruri absolut decente si sa frecventeze medii de tinuta morala. Sa vedem daca asa va face.

Posted by Vali on 15:39 . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 comentarii for Irina la Monica pana la divort.

Leave comment

DONY & The KID music

.

2011 TehniciDeSalvare - Cioran . All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign