:: NEWS :: Stiri fierbinti :: NEWS ::

.

Monica Columbeanu si Irinel merg la puscarie

Irinel Columbeanu  a fost ieri, in jurul orei 15:00, la Parchetul Buftea-Ilfov, unde a depus o plangere penala impotriva sotiei sale. Irinel Columbeanu o acuza pe Monica de "rele tratamente aplicate minorului", sustinand in fata procurorilor ca aceasta a batut-o si s-a purtat urat cu fetita lor de 4 ani, Irina. 
Daca ambele plangeri se solutioneaza, cei doi ar putea sa faca inchisoare. Monica intre 3-15 ani. Irinel cam tot la fel.
Potrivit unor surse judiciare, Irinel Columbeanu a depus ca probe caseta video pe care e inregistrata micuta Irina marturisind ca mama ei o bate. Sursele citate au mentionat ca aceasta infractiune presupune "punerea in primejdie grava, prin masuri sau tratamente de orice fel, a dezvoltarii fizice, intelectuale sau morale a minorului, de catre parinti sau de catre orice persoana careia minorul i-a fost incredintat spre crestere si educare". Fapta se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 15 ani si interzicerea unor drepturi.
irinel columbeanu










Totusi, prima care a apelat insa la judecatorie pentru intocmirea unui dosar penal sotului sau este chiar Monica Columbeanu. Astfel, Irinel are dosar penal tot la Parchetul Iflov, deschis marti seara de Moni, care il acuza de abuz de incredere, scrie showbiz.ro.
monica columbeanu











Monica Columbeanu a declarat ca a fost impiedicata sa intre in casa si sa isi ia "cativa chilotei pentru o prezentare de moda".

sursa: agentia.org

Posted by Vali on 13:31 . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 comentarii for Monica Columbeanu si Irinel merg la puscarie

Leave comment

DONY & The KID music

.

2011 TehniciDeSalvare - Cioran . All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign