:: NEWS :: Stiri fierbinti :: NEWS ::

.

B1TV ne va televiza meciul intre Lucian Bute şi Magee

Surse din media au confirmat pentru adevarul.ro că B1TV va transmite partida dintre Bute şi Magee.
Şi postul de televiziune public a făcut în această săptămână o ofertă pentru meciul lui Bute, însă mult sub preţul cerut de organizatori, de 150.000 de dolari, care a fost considerat de şeful Departamentului Sport din TVR, Cosmin Cernat, drept "puţin cam piperat".
Conform sursei menţionate, B1TV ar fi achiziţionat şi drepturile TV pentru partida pe care Lucian Bute a câştigat-o în faţa lui Jesse Brinkley în toamna anului trecut şi care nu a fost transmis în România. Acest meci ar putea fi transmis înaintea duelului dintre Bute şi Magee.
Update: Meciul de box pe care Lucian Bute il va avea cu Brian Magee in data de 19 martie va fi difuzat de B1 TV, potrivit surselor HotNews.ro. Acestea arata ca B1 a cumparat deja drepturile de televizare pentru meciul lui Bute, precum si pe cele ale meciului din toamna anului trecut, care nu a fost difuzat de posturile romanesti.

Federatia Romana de Box a confirmat, pe site-ul oficial, ca disputa de la Montreal va fi transmisa in direct de postul de televiziune B1 TV.

Saptamana aceasta a circulat informatia ca TVR este interesat sa transmita disputa Bute-Magee si ca a facut o oferta pentru a transmite meciul, apreciind insa, prin vocea lui Cosmin Cernat, directorul departamentului sport, ca pretul solicitat de organizatori (150.000 de dolari) este unul "putin exagerat".

Posted by Vali on 13:35 . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 comentarii for B1TV ne va televiza meciul intre Lucian Bute şi Magee

Leave comment

DONY & The KID music

.

2011 TehniciDeSalvare - Cioran . All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign