:: NEWS :: Stiri fierbinti :: NEWS ::

.

Uitam repede dar eruptia din Islanda si cutremurul din Chile, semnele sfarsitului dupa Cayce ?

Uitam repede dar.eruptia din Islanda si cutremurul din Chile
Edgar Cayce  (care a trăit  între 1877 şi 1945) a fost un clarvazator de origine americană ce susţinea că putea să dea răspunsuri în privinţa anumitor întrebări precum cele legate de sănătate sau Atlantida printr-o stare de transă.
Cayce a devenit cunoscut în ultima perioadă a vieţii sale datorită profeţiilor sale cu toate că acesta scria materiale despre teologie sau medicina. Scepticii susţin că abilităţile de medium ale lui Cayce pun sub semnul întrebării răspunsurile sale cu temă religioasă.
Mii de cercetători studiază capacităţile lui Cayce: pana acum au aparut peste 300 de cărţi despre viaţa acestuia.Vezi si cristiannegureanu.blogspot.com.
Edgar Cayce a profeţit că 2010 va începe cu o erupţie vulcanică în Islanda şi cutremure masive în America de Sud. După erupţiile vulcanice din Islanda, vor exista din ce în ce mai multe cutremure şi erupţii vulcanice, iar următoarele locuri în care vor avea loc erupţii vulcanice vor fi Italia şi Grecia.
“Aşa-zisul sfârşit al lumii va începe cu un mare cutremur în America de Sud şi cu o erupţie vulcanică în Islanda. Dacă vor exista mari activităţi ale vulcanilor în Islanda, Italia sau Grecia, atunci coasta de sud a Californiei şi toate zonele cuprinse între Salt Lake şi sudul Nevadei vor fi cuprinse în următoarele luni de inundaţii şi cutremure”.
Putinele preziceri pe care acesta le-a facut in legatura cu viitorul au fost de-a dreptul socante. Astfel, Cayce prezicea inceperea celui de al doilea Razboi Mondial, ascensiunea lui Hitler, caderea comunismului, asasinarea presedintelui J.F. Kennedy, independenta Indiei si aparitia statului Israel pe harta lumii, evenimente confirmate de trecerea timpului, dar si intamplari care merg mult mai departe in timp.
Vizionarul prezicea aparitia unor cataclisme care vor modifica radical harta lumii, precum si izbucnirea unui al treilea Razboi Mondial, care ar urma sa porneasca din Orientul Mijlociu. De mentionat ca toate aceste preziceri au avut loc intre anii 1925 si 1945.
La 1 ianuarie 1945, Cayce facea o ultima declaratie, cea prin care isi anunta moartea. Doua zile mai tarziu, „Profetul adormit” se stingea din viata lansand in urma sa zeci de volume cu insemnari si previziuni pe care le realizase in timpul vietii.
Data fiind natura tratamentelor si a profetiilor sale, multe dintre ele confirmate de timp, comentati si voi care cum va trece prin minte!

Posted by Vali on 12:44 . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 comentarii for Uitam repede dar eruptia din Islanda si cutremurul din Chile, semnele sfarsitului dupa Cayce ?

Leave comment

DONY & The KID music

.

2011 TehniciDeSalvare - Cioran . All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign