:: NEWS :: Stiri fierbinti :: NEWS ::

.

Berea cu marijuana, se comercializează şi în România.


Din luna aceasta, se comercializează în România berea cu marijuana. Pentru început, băutura denumită Mary-Jo se va vinde în barurile din Galaţi, oraş unde au apărut pentru prima dată şi magazinele de etnobotanice.
Licoarea, produsă în Cehia, are esenţă de cânepă, plantă înrudită cu marijuana. Berea a primit, în urmă cu câteva luni, avizul pentru a fi consumată în ţara noastră. 
Din cânepă se realizează marijuana, un drog interzis în România şi în multe alte state. Diferenţa dintre cânepa industrială prezentă în berea Mary-Jo şi marijuana este conţinutul redus de THC (tetrahydrocannabinol), o substanţă halucinogenă. Dacă marijuana conţine 3% THC, cânepa industrială din berea care va fi pusă în vânzare în România va conţine doar 0,3% THC. 
Ingrediente: apă de izvor, hamei, aromă de cânepă 

Galaţiul este primul oraş în care se va putea consuma produsul controversat, în maximum două săptămâni. Aşa cum ne-a spus administratorul firmei care importă berea, Petrişor Frunză, pentru început, această băutură se va găsi în câteva pub-uri din oraş. Apoi produsul va fi răspândit în toată ţara, deja existând comenzi în acest sens. "Mary-Jo este o bere naturală cu aromă de cânepă". 
Are ca ingrediente apa de izvor, malţ de orz, hamei, drojdie şi aromă de cânepă industrială. Este produsă în Cehia. Se comercializează în Europa, mai exact în Italia, Franţa, Olanda, Belgia, Cehia şi nu numai.
Unul dintre cele mai cunoscute site-uri destinate consumatorilor de bere este ratebeer.com. com. Aici este prezentă şi berea Mary-Jo care primeşte din partea celor care au consumat-o note între 4 şi 11 pe o scară ce merge până la 20. 
Concluzia generală este că berea nu oferă senzaţii asemănătoare drogurilor. "Aromă vegetală cu prezenţă de spice cânepa oferă mai mult senzaţii de relaxare" 
Ca idee substanta este o chimicala amestecata in bere. In Olanda este interzisa vanzarea de acool si canabis in acelasi loc. Motivul este faptul ca cele doua produse nu sunt cea mai buna alegere pentru a fi  consumate impreuna. Acum... ce sa zic, berea amestecata cu o chimicala necunoscuta ce imita vag o substanta interzisa unde te poate oare duce?
In Olanda gasesti peste tot canabis si alcool. Berea asta e la fel de periculoasa ca si berea cu aroma de mere sau lamaie, e doar o aroma intre altele.


"Mary-Jo" va ajunge, în câteva zile, în barurile din Buzău şi din Vrancea, apoi în toată ţara, inclusiv în Bucureşti, la un preţ de 13 lei per sticlă.

Posted by Vali on 09:41 . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 comentarii for Berea cu marijuana, se comercializează şi în România.

Leave comment

DONY & The KID music

.

2011 TehniciDeSalvare - Cioran . All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign