:: NEWS :: Stiri fierbinti :: NEWS ::

.

Seful FMI arestat ca a violat o camerista.


O stire de-a dreptul uluitoare. Dominique Strauss-Kahn, directorul general al Fondului Monetar International (FMI) si cel care urma sa participe la alegerile prezidentiale din 2012 impotriva lui Nicholas Sarkozy, a fost coborat din avion cu putine minute inainte sa decoleze si arestat. Incidentul s-a petrecut sâmbătă si a fost operat de către autorităţile din New York, de la aeroportul internaţional John F. Kennedy. Kahn urmeaza sa fie  chestionat cu privire la o agresiune sexuală petrecuta intr-un hotel, plangerea fiind depusa de o camerista de 32 de ani.
Dominique Strauss-Kahn, 62 de ani, casatorit cu Anne (foto alaturata încercat să abuzeze de angajata hotelului Sofitel, însă aceasta a reuşit să scape. Personalul hotelui a alertat poliţia, însă atunci când autorităţile au sosit, şeful FMI plecase deja, uitându-şi telefonul în cameră. Femeia îl acuză pe directorul de 62 de ani al FMI că a ieşit gol din baie şi că a încercat să o violeze. Presa străină spune, de asemene, că, potrivit unor surse neoficiale, Strauss-Kahn ar fi obligat-o pe femeie să îi facă sex oral.
Ulterior, femeia a fost transportată la serviciile medicale de urgenţă din cadrul hotelului Roosevelt, unde a fost tratată pentru răni minore. FMI a refuzat să comenteze iar oficialii de bord au declarat că nu au fost informaţi oficial cu privire la incident."Este în custodia Poliţiei din New York şi este interogat în legătură cu o agresiune sexuală asupra unei menajere dintr-un hotel din zona centrală a oraşului", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei din New York, Paul Browne."De când a fost reţinut, Strauss-Kahn a refuzat să răspundă la întrebările anchetatorilor de la Poliţia din New York şi nu a făcut nicio declaraţie", a spus Browne. Acesta a mai  declarat că este o anchetă în desfăşurare şi că încă se strâng probe, astfel că nu au fost formulate acuzaţii oficiale împotriva lui Dominique Strauss-Kahn.
Strauss-Kahn este la baza un profesor de economie şi avocat care a cunoscut o ascensiune politică remarcabilă. Acesta a ocupat o perioadă fotoliul de ministru de Finanţe al Franţei, iar din 2007 ocupă funcţia de director general al Fondului Monetar Internaţional. 

A candidat pentru nominalizarea la preşedinţie din partea Partidului Socialist francez în 2006, dar a pierdut în faţa mai popularei Segolene Royal. Acesta a pierdut însă, în 2007, bătălia cu Nicolas Sarkozy.  În 2008, oficialul FMI, care este căsătorit cu Anne Sinclair, jurnalist de televiziune, a recunoscut că a avut o aventură cu o colegă de la FMI.  Despre directorul FMI se spunea că va fi principalul contracandidat al lui Nicolas Sarkozy la alegerile prezidenţiale din Franţa de anul viitor, pe care l-a acuzat că a pornit o campanie murdară împotriva sa în care îi este atacat modul de viaţă
preluat din agentia.org

Posted by Vali on 11:09 . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 comentarii for Seful FMI arestat ca a violat o camerista.

Leave comment

DONY & The KID music

.

2011 TehniciDeSalvare - Cioran . All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign