:: NEWS :: Stiri fierbinti :: NEWS ::

.

Monica Columbeanu s-a intors din America cu coada intre picioare

Anuntata cu surle si trambiti ca o mare isprava, "fuga" Monicai Columbeanu in SUA s-a curmat brusc duminica odata cu venirea ei din SUA. Reamintim ca Irinel Columbeanu a acuzat-o pe fugara ca si-a parasit fetita si a cerut incredintarea copilului catre tata. Columbeanca tragea sfori pentru un contract cu o casa de modeling care sa-i permita sa ramana definitv in SUA.


N-a fost sa fie..., prestatia lui Moni, care chiar daca a castigat aproape 10.000 de dolari pe o scena din Los Angeles n-a fost impresionanta. Dupa cum circula zvonurile ea a fost considerata ca avand constitutie de osatura cabalina, cu un mers impropiu si a fost trimisa pachet, la aeroport. unde a fost asteptata de sora ei Ramona Gabor, dar si de fetita Irina Columbeanu.
Ramona Gabor, careia i-a fost incredintata fetita cat timp Moni a plecat din tara a lovit cu masina ei in parcare masina unu paparazzo care a facaut plangere la politie pentru ca Gabor a parasit locul accidentului. Ramona sustine ca il cunoaste pe fotoreporter si va regla cu el conturile alta data.

Monica Columbeanu a fost foarte fericita si emotionata cand si-a revazut fiica, pe Irina, la intoarcerea din America. Inainte, micuta a facut o plimbare in parcul Cismigiu, impreuna cu matusa ei, Ramona Gabor si cu bunica, Veronica.
Moni i-a incredintat custodia micutei Irina surorii sale pe perioada cat a stat plecata in SUA, ea cautand de altfel un un job foarte profitabil.
Dupa plimbarea in parc, Ramona si iubitul ei Gabi Badalau, au dus-o pe Irinuca la Aeroportul Henri Coanda ca sa-si intampine mama. Moni a venit cu mai multe valize, budusite cu cadouri, pentru fiica ei, care a asteptat-o cuminte in masina impreuna cu Ramona si Badalau. Irina i-a dat lui Moni un superb buchet de flori de primavara.

Posted by Vali on 14:15 . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 comentarii for Monica Columbeanu s-a intors din America cu coada intre picioare

Leave comment

DONY & The KID music

.

2011 TehniciDeSalvare - Cioran . All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign