:: NEWS :: Stiri fierbinti :: NEWS ::

.

Mihai Nesu risca sa ramana paralizat.

Fundasul este conştient, dar nu-şi simte corpul de la bărbie la picioare.



Fundaşul român al echipei olandeze FC Utrecht, Mihai Neşu, a fost transportat, marţi dimineaţă, cu o ambulanţă la spital, după ce s-a ciocnit în timpul antrenamentului formaţiei sale cu coechipierul său, Alje Schut, informează site-ul oficial al grupării batave.
Mihai Neşu va suferi o intervenţie chirurgicală, marţi, după ce doctorii au stabilit că acesta are o vertebră cervicală ruptă.
Doctorul echipei olandeze, Simon Goedegebuure, a menţionat că nu poate spune cât este de gravă accidentarea, decât după ce va fi efectuată operaţia, iar despre perioada de recuperare a lui Neşu se va putea vorbi doar peste două săptămâni. "Numai în câteva săptămâni vom putea vorbi despre când ar putea reveni pe teren Mihai", a spus el.
Site-ul oficial al lui FC Utrecht menţionează căaccidentarea lui Neşu a venit ca urmare a căderii acestuia după ciocnirea cu coechipierul său, Alje Schut.
Preşedintele sindicatului fotbaliştilor din Olanda, Danny Hesp, a postat pe Twitter un mesaj în care susţine că Mihai Neşu (FC Utrecht) nu-şi simte corpul de la bărbie până la picioare, informează site-ul olandez elfvoetbal.nl.

"Danny Hesp, care are o relaţie bună cu jucătorii de la FC Utrecht în calitate de preşedinte al asociaţiei fotbaliştilor VVCS, tocmai a postat pe Twitter: «Neşu este conştient, dar nu-şi simte corpul de la bărbie la picioare»", scrie sursa citată, potrivit mediafax.ro.
Informaţia apare şi pe site-ul rtlnieuws.nl, care susţine că jucătorul în vârstă de 28 de ani ar fi spus după ce a căzut că nu-şi simte corpul de la bărbie la picioare. Potrivit ultimei sursei citate, Neşu s-ar fi ciocnit la antrenament cu coechipierul său, Alje Schut, care ar fi căzut apoi peste român.
În acest sezon, Neşu a jucat în 29 de meciuri pentru formaţia sa.
Neşu evoluează din 2008 la FC Utrecht. Înainte, internaţionalul român a fost legitimat la Steaua.

Posted by Vali on 10:51 . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 comentarii for Mihai Nesu risca sa ramana paralizat.

Leave comment

DONY & The KID music

.

2011 TehniciDeSalvare - Cioran . All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign