:: NEWS :: Stiri fierbinti :: NEWS ::

.

Cristi Borcea divorteaza de Mihaela


Inca un divort bomba se anunta in Romania, dupa cele legate de Oana Zavoranu si Pepe, sau Irinel Columbeanu si Monica.
 Acum a venit randul lui Cristi Borcea si al Mihaelei, care si-au depus actele dupa 22 de ani de casatorie. Una care parea un succes deplin. cristi Borcea a cerut o despartire amiabila de femeia care i-a daruit trei copii si despre care spunea pana acum ca o iubeste ca pe ochii din cap. Se pare, insa, ca armonia nu mai era in familie. Borcea statea mai mult la Miami, iar Mihaela isi construise o alta relatie la Bucuresti. Si Cristi Borcea a fost banuit in repetate randuri ca o inseala pe Mihaela. Nici macar intoxicatia comuna cu mercur de care au suferit cei doi anul trecut n-a izbutit sa le reinnoade relatia. Dimpotriva.
Dupa ce mai multe zvonuri au anuntat in ultima perioada ca mariajul omului de afaceri Cristi Borcea se cam clatina, inevitabilul s-a produs. Surse din anturajul presedintelui executiv al clubului Dinamo au dezvaluit, pentru publicatia Cancan, ca acesta a decis sa puna punct casniciei si ca deja a contactat un avocat care va depune cererea de divort in cursul acestei saptamani. "Domnul Borcea a asteptat sa treaca Pastele, ca sa nu depuna cererea de divort in perioada sfintelor sarbatori. Deja a contactat un cunoscut avocat si i-a spus sa depuna actele maine sau poimaine", au declarat ieri sursele amintite.
Aceasta nu este insa singura problema a familiei Borcea. Mihaela si Cristi Borcea au fost diagnosticati recent cu intoxicatie cu mercur intr-o concentratie atat de puternica incat au fost la un pas de moarte. "Mi-a iesit 17,89 concentratia de mercur in sange, in vreme ce limita normala este intre si 5. Trebuie sa urmez tratamentul, pentru ca, daca mercurul ajunge la creier, sunt terminat", marturisea Cristi Borcea intr-o emisiune TV. Pe de alta parte, Mihaela a povestit ca si-a cautat sanatatea si pe la biserici: "Am fost la Atena, la mormantul Sfantului Nectarie, care este facator de minuni. (...) Mi-au facut o slujba de curatare si m-am simtit extraordinar".  
Presedintele clubului Dinamo are impreuna cu Mihaela trei copii, doi baieti si o fata: Patrick (13 ani), Antonia Melissa si Mihai Angelo (7 ani). Pana acum, nimic nu parea sa umbreasca fericirea familiei Borcea, care a participat in formula completa la mai multe evenimente mondene. Familia Borcea are o avere estimata la circa 120 de milioane de euro, mai multe terenuri in Bucuresti, doua hoteluri pe litoral, unul la Timisoara si un altul la Botosani. De asemenea, sotii Borcea detin mai multe case de vacanta, la Monte Carlo si Miami, precum si cateva iahturi. In timp ce Cristi a preferat sa se ocupe de clubul Dinamo, Mihaela s-a implicat in coordonarea mai multor afaceri, in industria alimentara si in imobiliare.  
Se banuieste ca este la mijloc o amanta, femeie de afaceri de la Timisoara, care i-a sucit mintile lui Borcea. O tanara de 26 de ani in compania careia Cristi Borcea pleca tot mai des din tara, la Miami si Monte Carlo, unde boss-ul de la Dinamo se cufunda tot mai adanc in relatia extraconjugala. Borcea ar avea acum ganduri de insuratoare cu  amanta si, mai mult de atat, si-ar fi ales si nasul.  In anumite cercuri se spune ca acesta ar fi chiar Gigi Becali.
Pe de alta parte se spune ca si Mihaela Borcea are la randul ei un iubit secret. De altfel, cei doi nu mai locuiau impreuna de mai mult timp si traiau in aparenta unui mariaj perfect pentru cei trei copii. Acum lui Cristi i s-au aprins calcaiele, dar si Mihaela traieste, dupa cate spun gurile rele, o frumoasa poveste de amor cu un tanar om de afaceri de 28 de ani.


roviniete.ro

Posted by Vali on 10:28 . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 comentarii for Cristi Borcea divorteaza de Mihaela

Leave comment

DONY & The KID music

.

2011 TehniciDeSalvare - Cioran . All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign