:: NEWS :: Stiri fierbinti :: NEWS ::

.

Razboiul biologic nu intereseaza doar pe teroristii.

Responsabilii armatei americane au anuntat, in anul 2006, alocarea sumei de 5 milioane dolari pentru transpunerea in practica a unui proiect ingenios, vizand infometarea inamicului prin distrugerea rezervelor sale de hrana. Nu cu ajutorul bombardamentelor ci prin intermediul... necuvantatoarelor: lacuste, soareci si alti daunatori. La proiectul intitulat „Killer insects” vor participa 320 de oameni de stiinta, in zeci de laboratoare din Statele Unite in care se vor afla peste 100 milioane de furnici de foc, gandaci de bucatarie, viespi si gargarite. Desi nicaieri nu este prevazut „negru pe alb” acest amanunt, gurile rele sustin ca proiectul a fost gandit pentru distrugerea potentialului alimentar al tarilor din Orientul Mijlociu, placa turnanta a terorismului international, ce ameninta mai mult ca niciodata America.

Armata inepuizabila

    „Oricat ar parea de incredibil, declara dr. Phillip Hudson, entomolog si colaborator al Pentagonului in proiectul amintit, un asemenea razboi al gandacilor este mai terifiant decat unul nuclear! In cadrul programului nostru, se urmareste dresarea insectelor pentru a le folosi ca arme distrugatoare impotriva inamicilor intereselor americane. Ele sunt programate sa devoreze rezervele de grane, recoltele, sa contamineze apa, sa muste, sa intepe si chiar sa ucida oameni. Este, daca vreti, o veritabila plaga, mai teribila decat cea abatuta asupra egiptenilor, pe timpul lui Moise!”

    Expertul citat a mai precizat ca schema de utilizare a gandacilor impotriva dusmanilor Americii presupune mutatii genetice si obtinerea de reactii controlate, in prezenta anumitor substante chimice. „Spre deosebire de bombe, aceste noi arme pot fi folosite si in vecinatatea trupelor noastre. Soldatii americani isi vor impregna hainele si mancarea cu substante chimice netoxice pentru ei, dar daunatoare pentru gandaci, in asa fel incat vor fi feriti de furia devastatoare a acestora. Astfel, orice persoana, recolta sau sursa de hrana care nu poarta pe ea amprenta acelor substante chimice va fi o tinta perfecta! Gandacii imprastie boli infectioase si distrug granele. Furnicile si viespile se napustesc asupra zonelor locuite, atacandu-i pe oameni. Iar partea cea mai interesanta este fiabilitatea acestor arme. Caci ele nu sunt nici gloante, nici pulbere, nici explozibili, ci o sursa practic inepuizabila: generatiile de insecte se dezvolta cu repeziciune, in doar cateva zile o singura pereche dand nastere la mii de alti indivizi.”

GABRIEL TUDOR - revistamagazin.ro

Posted by Vali on 20:31 . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 comentarii for Razboiul biologic nu intereseaza doar pe teroristii.

Leave comment

DONY & The KID music

.

2011 TehniciDeSalvare - Cioran . All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign